Skip to content

Ανακοίνωση της ΚΣΕ μετά από τη συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ

by στο 13/01/2015

Μετά από τη συνάντηση του προεδρείου της ΚΣΕ με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπεία του κόμματος (ο βουλετής ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλου και ο συντονιστής του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μπάμπης Μπιλίνης) την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2014 η ΚΣΕ εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση!

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΛΟΣ:F.A.C.E.& C.I.C.
ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΤΚ 10563 Τηλ. 210-3231271 Fax. 210-3222755
http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr
ΑΘΗΝΑ 13-1-2015 Αριθ. Πρωτ. 98

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οφείλουμε για χιλιοστή φορά να τονίσουμε ότι η ενέργεια της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος να ενημερώσει τους κυνηγούς για τις θέσεις όλων των κομμάτων απέναντι στο κυνήγι δεν περιέχει και δεν πρέπει να της αποδοθεί κανένα κίνητρο κομματικής ή πολιτικής σκοπιμότητας. Έχει μόνο την έννοια της ενημέρωσης.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους συνεργάτες του, του τομέα περιβάλλοντος, εκθέσαμε λεπτομερώς με αριθμούς, στοιχεία και ντοκουμέντα το τεράστιο έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων και της Θηροφυλακής μας, για την προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος. Το οποίο έχει αναγνωρισθεί επισήμως και διεθνώς από Πανεπιστήμια, φιλοπεριβαλλοντικές οργανώσεις, τη Γραμματεία της Συνθήκης της Βέρνης και το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Παρ’ όλη την ενημέρωση που δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί με στοιχεία, παρά μόνο με ιδεοληψία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε με κανένα τρόπο να τροποποιήσει, κατά την κρίση του, τις γνωστές θέσεις του Προγράμματός του. Θέσεις οι οποίες με την κατάργηση της Θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων, την αύξηση των περιοχών απαγόρευσης του κυνηγίου, την πλήρη υποβάθμιση του ρόλου των Κυνηγετικών Οργανώσεων, την μείωση των κυνηγετικών περιόδων, οδηγούν στην ουσία και στην πράξη σε κατάργηση της κυνηγετικής δραστηριότητας, παρ’ ότι η χώρα μας δεν έχει ποτέ καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για θέματα θήρας.

Επιπλέον μας επιδόθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτές ισχύουν σήμερα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι θέσεις αυτές είναι αυτολεξεί οι ίδιες με εκείνες που υπήρχαν και πριν στο Πρόγραμμά τους χωρίς καμία, απολύτως καμία, αλλαγή.

Όταν προτείναμε, μετά την ενημέρωση στο τέλος της συνάντησης ότι κάποιες από αυτές τις θέσεις θα έπρεπε ν’ αλλάξουν, λάβαμε ξεκάθαρη αρνητική απάντηση.

Μετά τα παραπάνω οι κυνηγοί ας κρίνουν ποιος απειλεί το κυνήγι μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ        ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Πηγή: ΣΤ ΚΟΜΑΘ

Advertisements
2 Σχόλια
  1. greg permalink

    το κυνηγι υποδιωγμον!!!!!!!!!!!

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑ'Ι'ΤΖΟΓΛΟΥ permalink

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…….ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ »ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ» ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ…….

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού εγκριθεί και εφόσον δεν περιέχει υβριστικά σχόλια και αυθαίρετους χαρακτηρισμούς.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: