Skip to content

Απειλεί η Μπιρμπίλη όσους την έδιωξαν από το Παρίσι

by στο 29/03/2013

Αγρίεψε το κορίτσι !!!

Με το δίκιο της βέβαια, εύκολο είναι από το Champs Elysses να ξαναβρεθεί πάλι με τους κοινούς θνητούς;

Διαβάστε περισσότερα στη δημοσίευση του On-News.gr

mpirmpili

Εξοργισμένη με όσους της αφαίρεσαν την καρέκλα και τα προνόμια της μόνιμης αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ φαίνεται να είναι η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έλαβε εντολή να αποχωρήσει τον Ιούνιο από τη θέση της.

Η πρώην «κηπουρός» του Γιώργου Παπανδρέου,nbsp; την οποία πρόλαβε ο πρώην πρωθυπουργός να βολέψει λίγο πριν την κατάρρευση του, απειλεί πως τον Ιούνιο θα μιλήσει για εκείνους που της στέρησαν το 300 τ.μ. διαμέρισμα σε πολυτελή συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας που πληρώνει ο ελληνικός λαός, τονίζοντας πως θα αναφερθεί και στα αίτια της κίνησης τους.

Τη θέση πάντως της κας. Μπιρμπίλη, αποφασίστηκε να πάρει ο 64χρονος Καθηγητής Γεωγραφίας και Χωροταξίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης κ. Γεώργιος-Στυλιανός Πρεβελάκης.

Αντί λοιπόν η κ. Μπιρμπίλη να σκύψει το κεφάλι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, απειλεί με περίσσιο θράσος όποιον «τολμήσει» να την βγάλει από την πολυτελή κατοικία στη Champs Elysses…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πώς μία από τις επιφανέστερες «κηπουρούς» της εφιαλτικής διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έχει το θράσος να εκτοξεύει απειλές.

Από το γυμναστήριο που φέρεται να γνωρίστηκε με τον Γ. Παπανδρέου, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα χωρίς να αλλάξει, δηλαδή φορώντας τα αθλητικά της παπούτσια.

Απ’ το πουθενά έγινεnbsp; Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, μετά πρέσβης στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι και μάλιστα με τον εξωφρενικό μισθό των 25.000 ευρώ μηνιαίως και με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Από πού κι ως πού; Για ποιες υπηρεσίες πληρωνόταν από το ελληνικό κράτος με 25.000 ευρώ;

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει μέχρι και σήμερα τα «ρουσφετάκια» του Γ. Παπανδρέου στους «κολλητούς» και «κολλητές» του, που έχουν και το θράσος να εκτοξεύουν απειλές. Έτσι φαίνεται πως τους «δασκάλεψαν».nbsp;

Από την iefimerida.gr

Δυναμικά στο προσκήνιο επιστρέφει η Τίνα Μπιρμπίλη μέσω της … αποχώρησής της από τον ΟΟΣΑ η Τίνα Μπιρμπίλη και προειδοποιεί ότι θα μιλήσει για το ποιοί και γιατί την έδιωξαν από τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, χθες ανακοινώθηκε ότι στις 10 Ιουνίου η Τίνα Μπιρμπίλη θα αποχωρήσει από τη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου του ΟΟΣΑ και τη θέση της θα πάρει ο Γιώργος Πρεβελάκης, πρώην καθηγητής στην έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πανεπιστήμιο Tufts. Οπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, όταν ρωτήθηκε για ποιούς λόγους την διώχνουν από τη θέση της, απάντησε με νόημα «Δεν πρόκειται να πω τίποτα τώρα. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα μιλήσω τον Ιούνιο». Η αντικατάσταση θα γίνει στις 10 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να λύσει τη σιωπή της η πρώην υπουργός, σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη.

Αλλά και από το NewsBomb.gr

Απειλεί η Μπιρμπίλη όσους την έδιωξαν από το Παρίσι

Εξοργισμένη με όσους της αφαίρεσαν την καρέκλα και τα προνόμια της μόνιμης αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ φαίνεται να είναι η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έλαβε εντολή να αποχωρήσει τον Ιούνιο από τη θέση της.

Η πρώην «κηπουρός» του Γιώργου Παπανδρέου,  την οποία πρόλαβε ο πρώην πρωθυπουργός να βολέψει λίγο πριν την κατάρρευση του, απειλεί πως τον Ιούνιο θα μιλήσει για εκείνους που της στέρησαν το 300 τ.μ. διαμέρισμα σε πολυτελή συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας που πληρώνει ο ελληνικός λαός, τονίζοντας πως θα αναφερθεί και στα αίτια της κίνησης τους.

Τη θέση πάντως της κας. Μπιρμπίλη, αποφασίστηκε να πάρει ο 64χρονος Καθηγητής Γεωγραφίας και Χωροταξίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης κ. Γεώργιος-Στυλιανός Πρεβελάκης.

Αντί λοιπόν η κ. Μπιρμπίλη να σκύψει το κεφάλι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, απειλεί με περίσσιο θράσος όποιον «τολμήσει» να την βγάλει από την πολυτελή κατοικία στη Champs Elysses…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πώς μία από τις επιφανέστερες «κηπουρούς» της εφιαλτικής διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έχει το θράσος να εκτοξεύει απειλές.

Από το γυμναστήριο που φέρεται να γνωρίστηκε με τον Γ. Παπανδρέου, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα χωρίς να αλλάξει, δηλαδή φορώντας τα αθλητικά της παπούτσια.

Απ’ το πουθενά έγινε  Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, μετά πρέσβης στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι και μάλιστα με τον εξωφρενικό μισθό των 25.000 ευρώ μηνιαίως και με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Από πού κι ως πού; Για ποιες υπηρεσίες πληρωνόταν από το ελληνικό κράτος με 25.000 ευρώ;

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει μέχρι και σήμερα τα «ρουσφετάκια» του Γ. Παπανδρέου στους «κολλητούς» και «κολλητές» του, που έχουν και το θράσος να εκτοξεύουν απειλές. Έτσι φαίνεται πως τους «δασκάλεψαν». 

 

Advertisements

From → Διάφορα

Σχολιάστε

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού εγκριθεί και εφόσον δεν περιέχει υβριστικά σχόλια και αυθαίρετους χαρακτηρισμούς.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: