Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΟΚ – Εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα τρία σκυλιά γιατί ενοχλούσαν …τη γυναίκα του !!!

by στο 11/09/2012


Σοκ χτες τις πρωινές ώρες στα Κεραμειά της Λέσβου.

Σύμφωνα με καταγγελίες σε φιλοζωικές οργανώσεις της Μυτιλήνης κάτοικος του χωριού εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα τρία σκυλιά τα οποία ενοχλούσαν …τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες κάποιοι  κτηνοτρόφοι της περιοχής ήταν αγανακτισμένοι διότι βρήκαν στα κτήματά τους πολλά πρόβατα πνιγμένα από επιδρομή αγέλης σκύλων.

Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του – πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων του χωριού – ο  δράστης φρόντισε να μαζέψει τα άψυχα σώματα των τριών σκυλιών και αφού εξαφάνισε  όλα τα ίχνη τα πέταξε σε άγνωστο σημείο.

Στο χωριό έφτασαν αμέσως μετά από τις καταγγελίες μέλη φιλοζωικών οργανώσεων που δυστυχώς όμως βρήκαν ερμητικά κλειστά τα στόματα των κατοίκων.

Από: http://www.lesvosnews.gr/?p=15090

Σχόλιο του blog:

Πριν λίγες μέρες προσπαθούσα να εξηγήσω σε «έναν αναγνώστη» που δημοσίευσε στο tro-maktiko.gr μια δημοσίευση (δείτε ΕΔΩ) που μεταξύ άλλων υποστήριζε ότι οι κυνηγοί χρησιμοποιούν τα όπλα τους μέχρι και για ληστείες, ότι άλλο οπλοφόρος και άλλο κυνηγός.
Περίτρανο παράδειγμα των λεγομένων μου, ο κάφρος που το έκανε χρησιμοποίησε ένα πυροβόλο όπλο όχι υπό την ιδιότητα του κυνηγού αλλά υπό την ιδιότητα του «κυρίου της κυρίας» που την ενοχλούσαν τα σκυλιά.
Το γεγονός βέβαια ότι βρέθηκαν και σκοτωμένα πρόβατα από αγέλη σκύλων βάζει και τους κτηνοτρόφους στο παιχνίδι αλλά κατά τ’ άλλα η καραμπίνα ήταν ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ….

Σχολιάστε

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού εγκριθεί και εφόσον δεν περιέχει υβριστικά σχόλια και αυθαίρετους χαρακτηρισμούς.