Skip to content

Απάντηση του προέδρου της Κ.Σ.Ε. στο δημοσίευμα της zougla.gr

by στο 09/08/2012

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ν. Παπαδόδημας απάντησε σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο zougla.gr και αφορά οικονομικές ατασθαλίες της ΚΣΕ, χαρακτηρίζοντάς το ως ανυπόστατο και δυσφημιστικό.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόδημα πρόκειται για ανυπόστατες κατηγορίες για τις οποίες υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, αθωωτικές για την ΚΣΕ και καταδικαστικές για αυτούς που τη δυσφήμιζαν.
Η απαντησή του έχει αναρτηθεί σε ηχητικό απόσπασμα στο δημοσίευμα της zougla.gr

Παραθέτω παρακάτω απομαγνητοφωνημένη την απάντηση του κ. Παπαδόδημα:

Τα διαλαμβανόμενα μέσα σε αυτήν την έκθεση των ελεγκτών έχουν αποδειχθεί στη συνέχεια ότι ήταν ανυπόστατα και γι’ αυτό και τότε αυτή η έκθεση δεν έγινε δεκτή από το Υπουργείο και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και επί 11 χρόνια με τις ίδιες διαδικασίες έχουμε έλεγχο με αποτέλεσμα ότι όλα βαίνουν καλά και όλα γίνονται κατά τρόπο νόμιμο και διαχειριστικά και λογιστικά δόκιμο.

Δεύτερον που θέλω να πω.
Με βάση αυτήν την έκθεση την οποία αναφέρετε, υπήρξαν εκ’ μέρους κάποιων μηνύσεις εναντίον μας λέγοντας και επαναλαμβάνοντας κάποια σημεία τα οποία έλεγε η έκθεση και κυριότερα για τα repos.
Στο δικαστήριο λοιπόν αποδείχτηκε ότι η πράξεις μας ήταν απολύτως νόμιμες και γι’ αυτό υπήρξε αθώωση δική μας.
Όχι απαλλαγή, αθώωση παμψηφεί.

Στη συνέχεια υπήρξε μια μήνυση εκ’ μέρους μας προς εκείνους οι οποίοι ισχυρίζονται αυτά τα πράγματα, ότι καταθέσαμε παράνομα, ότι βάλαμε σε κίνδυνο τα χρήματα της Συνομοσπονδίας κλπ, για δυσφήμηση και καταδικάστηκαν εκείνοι οι οποίοι υποστήριζαν ακριβώς αυτά που λέει αυτό το δημοσίευμα, τελεσίδικα. Και σε φυλάκιση και σε αποζημίωση για λόγους δυσφήμησης και συκοφαντικής δυσφήμησης. Και οποιαδήποτε ενέργεια γίνετε εκ’ μέρους τους, προς οποιαδήποτε δημόσια αρχή το αποτέλεσμα είναι ότι το πράγμα καταλήγει πάντοτε στην ορθότητα των δικών μας πράξεων και κινήσεων με δικαστικές αποφάσεις.

Θεωρώ λοιπόν ότι καλύτερη απάντηση για οποιονδήποτε ισχυρίζεται οποιοσδήποτε είναι το δικαστήριο.
Όταν λοιπόν κάποιος ισχυρίζεται κάτι και καταδικάζεται για δυσφήμηση γι’ αυτό που ισχυρίζεται, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι απλώς μια άγνοια, γιατί αν δεν υπάρχει η γνώση, δεν υπάρχει όπως ξέρετε το αδίκημα της δυσφήμησης, έτσι;

Αποδεικνύει λοιπόν το δικαστήριο στην απόφασή του ότι αυτοί οι κύριοι ξέραν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και παρόλα αυτά προχωρούν σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις και καταγγελίες και γι’ αυτό καταδικαστήκανε από το δικαστήριο για δυσφήμηση.

Και το τελευταίο είναι το περίφημο για τα repos που απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το συγκεκριμένο αυτό θέμα όπου έγινε σχετικό ερώτημα, κατέληξε ότι αυτές είναι νόμιμες, απολύτως νόμιμες καταθέσεις οι οποίες μάλιστα, το λέω επιπλέον, απέφεραν κέρδος στη Συνομοσπονδία με την έννοια ότι ο τόκος και όχι η μετοχή, γιατί δεν πρόκειται για μετοχές, ήτανε πολύ μεγαλύτερος από τη συνήθη κατάθεση και επομένως η πράξη μας αυτή ήταν επ’ ωφελεία της οργάνωσης την οποία εκπροσωπούμε και όχι επί ζημία.

Πιστεύω ότι μ’ αυτά … αυτές τις έτσι ξεκάθαρες και απλές τοποθετήσεις το θέμα δεν υφίσταται.
Επαναλαμβάνω υπάρχουν κανά – δυο άνθρωποι οι οποίοι ξέρετε …
Οι δικομανής είναι ένας χαρακτηρισμός που αρμόζει σε πολλούς ανθρώπους που συνεχώς συνεχίζουνε παρ’ όλες τις αθωωτικές αποφάσεις, παρ’ όλες τις καταδικαστικές για εκείνους αποφάσεις, τελεσίδικα επαναλαμβάνω, δεν περιμένει κανείς τώρα εφετεία και τέτοια. Έχει τελειώσει η ιστορία. Για δυσφήμηση γιατί ακριβώς υποστηρίζουν αυτά, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι παντελώς – παντελώς ανυπόστατα αλλά και δυσφημηστικά.

Advertisements
2 Σχόλια
  1. Μια απορία:
    Λέτε να είναι τυχαίο περιστατικό το ότι κυκλοφόρησε όλο αυτό το θέμα μαζί με την υπογραφή της ρυθμιστικής;

Trackbacks & Pingbacks

  1. Ακόμα συνεχίζετε το ρεπορτάζ της zouglas σχετικά με την υποτιθέμενη απάτη της ΚΣΕ; « Κένταυρος Χείρων

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού εγκριθεί και εφόσον δεν περιέχει υβριστικά σχόλια και αυθαίρετους χαρακτηρισμούς.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: