Skip to content

Φαινόμενο του «θερμοκηπίου» ή παγκόσμια κυβέρνηση;

by στο 18/05/2012

Πηγή: defencenet.gr

Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση της λεγόμενης «κλιματικής αλλαγής» αφού περισότερο μοιάζει με μία προσπάθεια επιβολής παγκόσμιων φόρων που ως γνωστόν οδηγούν στην επιβολή παγκόσμιου κράτους. Εχουμε αναφερθεί παλαιότερα στην αμαρτωλή Agenda 21 και στις κρυφές επιδιώξεις τις.Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Paul Joseph Watson (Infowars.com) θα σας προβληματίσει.

«Αν και οι κινδυνολόγοι του κλίματος αυξάνουν τις εκκλήσεις τους για παγκόσμια επιβολή φόρου στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στο όνομα της πρόληψης της υπερθέρμανσης του πλανήτη – οι πιγκουίνοι, οι πολικές αρκούδες, οι παγετώνες των Ιμαλάϊων και ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής, όλα είναι ακμάζοντα.

Με τις τρομακτικές αναγγελίες περί Αρκτικών καλοκαιρών χωρίς πάγους να καταρρίπτονται, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι τόσο τα άγρια ζώα όσο και το περιβάλλον στις πιο κρύες περιοχές της γης δεν έχει βιώσει τον προβλεπόμενο καταστροφικό αφανισμό, ως αποτέλεσμα των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών.

Οι προβλέψεις ότι ο πληθυσμός της πολικής αρκούδας του Καναδά θα μειωθεί σημαντικά λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει αποδειχθεί εντελώς ανακριβής. Η τελευταία μελέτη δείχνει ότι ο πληθυσμός της πολικής αρκούδας στη περιοχή Hudson Bay έχει παραμείνει σταθερός σε περίπου 1000 – ο ίδιος αριθμός που βρέθηκε σε μια μελέτη του 2004, διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρειες» προβλέψεις των οικολόγων για την εξαφάνιση της πολικής αρκούδας , αναφέρει οκαναδικός Τύπος.

«Εμείς δεν παρατηρούμε αυτές τις επιπτώσεις αυτή τη στιγμή. Και δεν είναι μια κατάσταση κρίσης, όπως πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν ο κόσμος να πιστέψει ότι είναι», δήλωσε ο Drikus Gissing, διευθυντής διαχείρισης της άγριας ζωής της Νούναβουτ.

Εν τω μεταξύ, «Μια νέα μελέτη με τη χρήση δορυφορικής τεχνολογίας χαρτογράφησης αποκαλύπτει ότι υπάρχουν διπλάσιοι πιγκουίνοι στην Ανταρκτική από όσο προηγουμένως νομίζαμε,» λέει η αναφορά του Live Science.

Χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που μπορεί να ξεχωρίσει τους πιγκουίνους από άλλα πτηνά, οι ερευνητές καταμέτρησαν σχεδόν 600.000 πιγκουίνους γύρω από τις παράκτιες περιοχές, σχεδόν διπλάσιους από την προηγούμενη εκτίμηση που ήταν 270.000 με 350.000.

Αλλά δεν είναι μόνο η άγρια ζωή που αντικρούει τους ισχυρισμούς των κινδυνολόγων της αλλαγής του κλίματος, το ίδιο το περιβάλλον δεν συμπεριφέρεται όπως είχαν προβλέψει τα μοντέλα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Δορυφορικά δεδομένα από Γάλλους ερευνητές δείχνουν ότι οι παγετώνες στη δυτική περιοχή των Ιμαλαΐων «αυξάνουν σε μάζα» αντί να λιώνουν εντελώς, όπως οι κινδυνολόγοι είχαν προειδοποιήσει σε  έκθεση του 2007της IPCC των Ηνωμένων Εθνών, η οποία υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής θα είναι χωρίς πάγους το 2035.

Παρά τα ευρήματα, το BBC News, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της προπαγάνδας της κλιματικής αλλαγής, κατηγόρησε την πάχυνση των παγετώνων στην ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. Όταν η γη έδειξε τελευταία παρόμοια δραστηριότητα πίσω στη δεκαετία του 1970, το ίδιο επιστημονικό κατεστημένο που ωθεί τώρα την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη κατηγόρησε ότιγια τις αλλαγές αυτές την παγκόσμια ψύξη.

Μια νέα έρευνα από την θάλασσα του Μπάρεντς της Αρκτικής, επίσης, διαπίστωσε ότι ο πάγος πυκνώνει.

«Το ποσό των επιπλεόντων πάγων στη θάλασσα του Μπάρεντς της Αρκτικής – οι οποίοι από καιρό αναμενόταν να υποχωρήσουν σύμφωνα με το καταστροφικό σενάριο των ‘Κασσάνδρειων’ οργανώσεων όπως η Greenpeace – έφτασε σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ όλων των εποχών τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές που ελέγχουν την περιοχή με τη χρήση δορυφόρων,» αναφέρει η Register.

Το άρθρο σημειώνει σε μια πρόβλεψη του 1999 από την Greenpeace ότι ο θαλάσσιος πάγος στην περιοχή «θα μπορούσε να εξαφανιστεί εντελώς,» άλλη μια προπαγάνδα των κινδυνολόγων που καταρρίπτεται από την πραγματικότητα.

Παρά την πληθώρα των δεδομένων που συνεχώς έρχονται να κονιορτοποιήσουν την ψευδο-επιστήμη της υπερθέρμανσης του πλανήτη που οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα, γεγονός που καταδεικνύει και πάλι ότι η γη έχει περάσει από φυσικούς κύκλους θέρμανσης και ψύξης από την αρχή, οι κομπογιαννίτες της κλιματικής αλλαγής, όπως ο James Hansen της NASA, ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα κάνει έκκληση για την επιβολή ενός παγκόσμιου φόρου επί των εκπομπών CO2, εξακολουθούν να αγνοούν την πραγματική επιστήμη προωθώντας την πολιτική τους ατζέντα για να εκμεταλλευτούν τις περιβαλλοντικές ανησυχίες που έχει ο κάθε άνθρωπος, για το κέρδος και την εξουσία.»

Αυτά εκφράζει ο Paul Joseph Watson, πάντως μια απορία που εκφράζει πολύς κόσμος είναι η εξής: Αφού έχουμε τόσο πολύ διοξείδιο του άνθρακα και τα δέντρα τρέφονται με αυτό, δεν θα έπρεπε όλος ο πλανήτης να είναι γεμάτος δάση; Όπως τον καιρό των δεινοσαύρων;

Σας παραθέτουμε ένα βίντεο που αμφισβητεί το «θερμοκήπιο» και ανησυχεί μήπως η όλη ιστορία είναι μια προσπάθεια » δημιουργίας κεντρικής πλανητικής κυβέρνησης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Advertisements

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού εγκριθεί και εφόσον δεν περιέχει υβριστικά σχόλια και αυθαίρετους χαρακτηρισμούς.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: